Filmul fara sfarsit

octombrie 12, 2008 at 12:11 pm (dragoste adolescentina)

incepi sa imi rulezi filme din basmele ce le citeam demult.ar trebui sa stii ca s-a scurs de mult clepsidra lor si ca nu prea mai cred in fiecare firicel de nisip ce a ramas acolo.ai putea insa sa cumperi o clepsidra noua pe care sa o intorci si sa o lasi sa picure intr-un timp nou.Ar fi oare asa de greu?

dar inca nu mi-ai lasat impresia ca ai stii ce sa faci.ba ai lasa clepsidra veche acolo cu firicelele ei nescurse..ba ai lua una nou.nu te poti decide.

da daca ai zis ca o lasi acolo .ca o arunci in coltul ala intunecat de ce nu ai lasat-o acolo?sa stii ca se scurgea toata cu timpul si nu ar mai fi ramas decat ea..goala…cu toate amintirile timpurilor de acolo.doar atat.amintiri.

amintiri.ce cuvant frumos.inchid ochii si deja imi ruleaza filmul in intregime..apropo…filmul asta e cam ciudat …nu pot sa spun ca e in intregime pentru ca se scrie si rescrie periodic un alt final…

si tu ai venit acum si ai aruncat asa inca un episod in serialul asta..un nou episod fara un sfarsit clar..si eu incep sa nu mai disting sezoanele.

ma ajuti?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: