Vanatorii de suflete

decembrie 1, 2008 at 2:13 pm (dragoste adolescentina)

 

Cand eram mica bunica imi citea povesti cu vanatori de comori si pirati,dar niciodata nu mi-a povestit nimic despre vanatorii de suflete,de iluzii si sentimente.

Sezonul lor de vanatore este deschis intotdeauna,si cel mai rau este ca nu ai cum sa ii recunosti pentru ca nu poarta niciun insemn.

Tolba cu sageti din basme si-au inlocuit-o cu uragane de priviri taioase si jigniri, iar sabia cu care se luptau eroii din cartile bunicii au lustruit-o cu venin.

Ei taie cu zambetul pe buza aripioarele gingase ale fluturilor care cresc in sufletele noastre, presara o ceata de ganduri si invart de lingurita sperantei pana amesteca toate sentimentele.

Apoi pleaca triumfatori  si ne lasa in intunericul rece al confuziei ,dezarmati de singura arma pe care o mai aveau:speranta.

Si uite inca o dovada pe care poti sa o adaugi pe ata aceea,pe care,probabil ca deabea cand va fi indeajuns de lunga sa o poti purta in loc de margele si sa te traga in jos de fiecare data cand vrei sa spui ceva,cuiva..poate doar atunci vei inceta sa mai ai incredere in oameni.

Reclame

Un comentariu

  1. Vali said,

    Imi place, ador felul tau de a pun asa de minunat cuvintele intro postura in care te face sa crezi ca nici nu citesti pe un simplu ecran, parca as citi de pe o tablita veche, un manuscris…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: