Viata e gri

martie 10, 2009 at 3:23 pm (Uncategorized)

Nu poti spune ca in viata exista cu adevarat clipe albe si clipe negre.Daca stai sa te gandesti in adevaratul sens al cuvantului,vei realiza ca defapt viata este gri.

In fiecare parte frumoasa exista intotdeauna si partea cealalata,pe care ,de obicei tindem sa o evitam,la fel cum in fiecare clipa neagra exista si partea plina inca a paharului pe care suntem prea orbi sa o vedeam si dramatizam totul.

Cateodata as dori sa arunc un strop de culoare peste lume,sa desenez zambete senine pe fetele trecatorilor,sa pictez frunze copacilor tristi si dezgoliti de toamna,sa mazgalesc aleile mohorate de prin parcuri ,poate asa fiecare clipa de fericire am trai-o si mai intens,iar in fiecare clipa de tristete am avea in suflet o speranta vie care nu ne va las aniciodata sa renuntam la visele noastre.

poate de aceea clovnii sunt atat de colorati.

Reclame

5 comentarii

 1. Lore. said,

  VEVE, de ce postezi atât de rar?
  Eşti ocupată cumva? :]]

 2. Kalliope said,

  eu zic ca viata nu are culoare! Si daca ar avea, as compara cu o culoare de amurg, o culoare de moarte, de innec, o culoare de funie ce urmeaza sa fi spanzurat… sti chiar blogul tau ii gri, are o culoare melancolica, de moarte, de innec…

  • ada said,

   bha ce’i cu emo’ismele astea? (ma refer la kalliope) 😐

 3. Kalliope said,

  eu zic ca viata nu are culoare! Si daca ar avea, as compara cu o culoare de amurg, o culoare de moarte, de innec, o culoare de funie ce urmeaza sa fi spanzurat… sti chiar blogul tau ii gri, are o culoare melancolica, de moarte, de innec……

 4. Scrat said,

  Depinde ce ochelari vrei sa porti, in fiecare zii. Uneori fac viata gri, alteori multicolora. Cel mai fain e cand faci schimb de ochelari cu altii :D. Uite ce face somnu din om ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: