Wishlist

decembrie 29, 2009 at 10:39 am (dragoste adolescentina)

Draga an 2010,

Scuze de intarziere.Probabil ca toata lumea ti-a trimis scrisori pline cu dorinte deja, insa eu ca de obicei am intarziat.

Te rog din suflet ca macar acest an sa-mi asculti rugamintile, chiar daca am intarziat sa ma ierti si sa realizezi ceea ce este cel mai important pentru mine acum.

Tu stii sa refaci nodurile unei prietenii?Mi s-a spus ca tu stii sa faci orice. Stiu ca se spune ca o prietenie odata rupta, chiar daca se leaga inapoi, nodurile raman acolo forever dar macar nodurile refa-le si eu promit ca ma voi stradui sa pun la punct restul.

In 2010 imi doresc sa ma impac cu ea.Cred ca asta e principala dorinta pe care o am in momentul de fata.o iubesc mult pentru ceea ce este ea.Chiar daca cateodata vorbeste cam tare, chiar daca imi tine prelegeri de zeci de minute, chiar daca am reusit sa o dezamagesc asa tare(sa stii ca nu am avut nici cea mai mica intentie), o iubesc asa cu bune si cu rele pentru ca mi-a fost alaturi cand am avut nevoie de ea, o iubesc pentru ca ne asamanam.

Roag-o sa ma ierte pentru ca am dezamagit-o si pentru ca am fost inca o piesa in plus adunata la cutiuta”a nu avea incredere in oameni”.

Te rog an 2010 sa ii spui prietenei mele aceste randuri!asta este singura mea dorinta si te rog,chiar daca sunt o intarziata sa faci o exceptie macar  anul acesta!

Te pup cu drag,

V

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: